• GRATIS LEVERING vanaf €50 aankoop
 • Levertijd: 3 WERKDAGEN
 • Betaal veilig met IDEAL
 • Sinds 1978, meer dan 500 WINKELS en 20 MILJOEN KLANTEN wereldwijd
 • Home Onze diensten Uw rechten

  Uw rechten

  Het detail van uw rechten

  Het recht op toegang:

  Dit betreft het recht op inzage in uw persoonsgegevens die Kiabi in zijn bezit heeft.

  Het recht op wijziging:

  Dit betreft het recht op wijziging van uw onjuiste persoonsgegevens die Kiabi in zijn bezit heeft.

  Het vergeetrecht:

  Dit betreft het recht om uw persoonsgegevens die Kiabi in zijn bezit heeft, te verwijderen.

  Het recht op bezwaar:

  Dit betreft het recht om u te verzetten tegen de verwerking van uw persoonsgegevens. In bepaalde gevallen kan het uitvoeren van uw recht op bezwaar het voortzetten van uw relatie met Kiabi onmogelijk maken. Als u zich bijvoorbeeld verzet tegen het verwerken van uw gegevens in het kader van het beheer van de klantenrelatie, kunt u geen bestelling bij Kiabi plaatsen.
  Wat betreft acquisitie kunt u zich op elk moment verzetten tegen het verspreiden, doorgeven of bewaren van uw persoonsgegevens. Dit recht kunt u uitvoeren zonder dat u daarvoor een gegronde reden moet geven.

  Het recht op beperking van verwerking:

  Het betreft het recht om een verwerking van uw gegevens te onderbreken, totdat een verificatie heeft plaatsgevonden (de juistheid van de persoonsgegevens controleren, controleren of de gegronde redenen van de persoon zwaarder wegen dan die van de verantwoordelijke van de verwerking in het geval van het indienen van een bezwaar, etc.)

  Het recht op portabiliteit:

  Het betreft het recht om ervoor te zorgen dat uw persoonsgegevens in een gestructureerd formaat rechtstreeks worden doorgegeven van één verantwoordelijke van de verwerking aan een andere, wanneer dit technisch mogelijk is.

  Het recht om een klacht in te dienen bij een toezichthoudende autoriteit:

  Voor meer informatie over de uitoefening van uw rechten: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl

  De uitoefening van mijn rechten

  Om uw rechten uit te oefenen, moet u een identiteitsbewijs overleggen in de winkel, per e-mail of per post. Zonder dit bewijs, om uw persoonsgegevens te beschermen, is het onmogelijk voor ons om u deze gegevens te onthullen of om ze te wijzigen.

  U kunt uw rechten op toegang en wijziging per e-mail uitoefenen via klantenservice@kiabi.nl en in geval van moeilijkheden via dataprotectionofficer@kiabi.com of door te schrijven naar KIABI – D.P.O - 100 rue du Calvaire, HEM (59510) Frankrijk.

  U ontvangt een antwoord binnen 1 maand na ontvangst van uw verzoek.