Wie zijn wij?

Wie zijn wij?


Kiabi,
Mode aan kleine prijzen voor de hele familie sinds 1978.

Geluk staat je zo goed


Wie is Kiabi?
KIABI, unieke mode en interieurdecoratie tegen zachte prijzen.
Kledingketen KIABI werd in 1978 in Frankrijk opgericht en is een vooraanstaande speler voor betaalbare mode. Met een uitgebreid aanbod van hoogwaardige kleding aan lage prijzen, verdeelt Kiabi al 40 jaar trendy mode die iedereen zich kan veroorloven. Kiabi heeft dameskleding, herenkleding, kinderkleding (meisjes en jongens) en heeft babykleding, schoenen en accessoires aangevuld met speciale collecties positiekleding, grote maten en lingerie. Daarnaast vind je bij Kiabi een breed gamma hedendaags woontextiel en decoratie.

KIABI, de success story van een modegigant
Met meer dan 500 winkels en webshops in de wereld, is KIABI een toonaangevend kledingmerk voor het hele gezin. Kiabi is aanwezig in 15 landen en levert in 39 landen, waaronder Nederland. Sinds 2010 werd KIABI meerdere keren verkozen tot favoriete e-commerce website voor mode in Spanje en Frankrijk. Daarnaast kregen we in 2017 de prijs voor de beste winkelketen in Frankrijk en meerdere bekroningen voor de kwaliteit van onze klantenservice.

KIABI, waar trendspotters en designers mekaar ontmoeten
Op Kiabi.nl is mode altijd 100% actueel. Het Kiabi Trendlabo houdt gelijke tred met de nieuwe trends in de modewereld. Het levert voortdurende trendupdates en inspiratie aan de Franse designers, die het aanbod van Kiabi ontwerpen. Ons huisteam van 56 stylisten lanceert 6 collecties per jaar, waardoor je wekelijks honderden nieuwe en trendy items in onze webshops vindt.

KIABI, online shoppen op een betrouwbaar adres
Kiabi.nl is een betrouwbare website voor de online aankoop van mode. Alle betalingstransacties gebeuren op het beveiligde betaalplatform Payline, dat aan de meest recente eisen voor veilige internethandel voldoet. Je bankgegevens circuleren niet op het internet en ze worden na elke transactie vernietigd.

Bestellingen...
...worden snel en tegen een minimale verzendkost van €4,95 bij je thuis geleverd. Verzending is gratis vanaf €60 aankoop. Retourzendingen zijn eenvoudig binnen 30 dagen. Kiabi heeft permanent meer dan 6000 items in voorraad: 100% van het voorgestelde aanbod op KIABI.NL is in stock! Dat betekent dat je pakje zonder onaangename vertragingen wordt geleverd..

Welkom op KIABI.NL!


We zijn verheugd dat je er bent en wensen je een aangename winkelervaring.

Hulp nodig?