• Levering binnen 2 tot 3 werkdagen
Zoeken

Sokken

(88)
...
...
88 artikelen

2 kleuren

2 kleuren

(2)

3 kleuren

(2)

5 kleuren

2 kleuren

2 kleuren

-20%

2 kleuren

2 kleuren

-20%

2 kleuren

-20%

2 kleuren

7 kleuren

7 kleuren

7 kleuren

2 kleuren

2 kleuren

2 kleuren

€ 6,00

2 kleuren

Je hebt nog 48 artikelen om te bekijken. Klik hieronder om ze allemaal te laden

Waar vindt u leuke sokken voor jongens?

Bent u op zoek naar nieuwe sokken voor uw jongen? Heeft u een zeer actief jongetje in huis en wilt u zijn look compleet maken en hem tegelijkertijd het comfort dat hij nodig heeft bieden? Zoek dan niet verder.

Als u uw jongen een plezier wilt doen, bent u bij Kiabi aan het juiste adres! Wij bieden een assortiment jongenssokken in verschillende designs. Onze sokken vergezellen uw jongen voor alle gelegenheden. Of het nu voor een sportieve gelegenheid, een schooldag, thuis of een speciale gelegenheid is, in onze selectie jongenssokken vindt u wat u zoekt!

Welke stijl voor de sokken van uw jongen?

Maak eerst uw keuze uit de lange sokken, mid-sokken of sokken uit de Kiabi collectie. De lange sokken bieden goede ondersteuning zodat uw jongen al zijn energie kan gebruiken. De enkelsokken bieden ondersteuning terwijl ze onzichtbaar zijn. Onze jongenssokken zijn geschikt voor alle stijlen. Sokken met print, sokken met patronen of zelfs effen sokken, alles is mogelijk naar de smaak en wensen van uw jongen.

Voor de zomer zijn onze sokken met patroon de perfecte aanvulling om de outfit van uw jongen een vleugje gekte te geven.Maar zelfs als u zin heeft in een paar eigenzinnige sokken in de la van uw jongen, moet u nog steeds een aantal klassieke ontwerpen hebben. Vul in dit geval zijn kleerkast met effen sokken maar in alle kleuren: zwart en wit natuurlijk, maar ook groen, geel, roze of zelfs knalrood. Met een effen jeans of korte broek, zullen deze kleuren goed bij elkaar passen. De beste oplossing is om een pakket te kiezen dat verschillende modellen combineert om klaar te zijn voor alle gelegenheden.

Goedkope jongenssokken bij Kiabi

Onze kindersokken zijn gemaakt van garens en materialen van de hoogste kwaliteit, zodat ze zacht, comfortabel en duurzaam zijn. Over deze kindersokken hoef u u nooit zorgen te maken. Om nooit zonder ideeën te komen om uw jongen aan te kleden, neem de tijd om door onze jongens kleding collectie op Kiabi.

Mis de lage prijzen van onze collectie sokken voor jongens niet! Het hele jaar door vindt u bij Kiabi de laagste prijzen. Geniet van onze nieuwe collectie, met pakjes van 5 paar jongenssokken voor minder dan €10. Bij Kiabi koopt u kwaliteitssokken voor een betaalbare prijs. U zult geen spijt krijgen van uw aankoop!

Hulp nodig?