Yoga kleding (57 artikelen)
Filter en sorteer

Sport en good vibes!
Het is algemeen geweten dat sporten echt pas een succes wordt als je de juiste stijlvolle outfit draagt. Kiabi presenteert zijn eerste sport- en yogacollectie voor het hele gezin onder de naam Well Being!
Deze ergonomische en kleurrijke collectie bezorgt je een goed gevoel tijdens het sporten en laat je vrij bewegen. Uitstekend om zondag de beentjes los te schudden of om je voluit te geven … Met deze collectie combineer je onberispelijk comfort met een unieke trendy toets voor je yoga-, dans-, pilates-, fitness- en Xfit-sessies.
Onze favoriete influencers zijn er helemaal weg van. Bedankt @opheliepoppie @anaisjazmine @barryxco @emmafitnessgoal en @_loufit!

PS: We horen net dat je de kleding uit onze collectie gerust nu al kunt shoppen. Sporten kun je nadien nog.

Sport en good vibes!

Kiabi presenteert zijn eerste YOGACOLLECTIE voor actieve vrouwen. Deze collectie bezorgt je een goed gevoel tijdens het sporten en laat je vrij bewegen.

Bedankt @opheliepoppie @anaisjazmine @barryxco @emmafitnessgoal en @_loufit!

Jouw feel good-zin van het moment:
@barryxco “Feel good sneakers voor een feel good mood.”
@anaisjazmine “Niets gaat verloren, alles krijgt een nieuwe betekenis. ”
@_loufit ! “Maak plezier, bekijk het leven door een roze bril en maak je niet druk.”
@opheliepoppie “Heb nergens spijt van en geniet volop van het leven. Yolo!”
@emmafitnessgoal “Vandaag is de eerste dag van de rest van je leven. Het maakt niet uit wat je gisteren gedaan hebt. Vandaag krijg je een nieuwe kans. Het is nooit te laat. We hebben altijd de kans om met iets te beginnen.”

WSIZEPLUS,WSTANDARD
Alles weergeven 
1 2

Laatst bekeken artikelen: