Kiabi is zich bewust van de ecologische voetafdruk van zijn activiteiten en toont duidelijk zijn maatschappelijke en ecologische verantwoordelijkheid :
Het bedrijf ontwikkelt een assortiment met ecologisch verantwoorde producten, informeert ondubbelzinnig over zijn toeleveringsketen, geeft zijn teams en stakeholders trainingen met betrekking op de menselijke en ecologische impact van zijn activiteiten en bevordert ontplooiing op het werk en de ontwikkeling van lokale acties.

Onze ontwerpen en onze productie herzien

Onze ontwerpen en onze productie herzien

We willen de sociale en ecologische voetafdruk van onze producten in onze hele toeleveringsketen verbeteren ...

Onze mvo-cultuur ontwikkelen

Onze mvo-cultuur ontwikkelen

We ontwikkelen bij de medewerkers van Kiabi en bij onze stakeholders een sociale en ecologische cultuur om onze MVO-doelen te delen en te bereiken...

Vertrouwen opbouwen door ondubbelzinnig handelen

Vertrouwen opbouwen door ondubbelzinnig handelen

We handelen op ondubbelzinnige wijze, om vertrouwen tussen ons en onze stakeholders op te bouwen....

Welzijn op het werk en lokale acties ontwikkelen

Welzijn op het werk en lokale acties ontwikkelen

We dragen de Happy Kulture van Kiabi binnen en buiten het bedrijf uit....

Meer weten over onze acties


Kiabi.nl voor de online aankoop van kleding, schoenen en mode accessoires voor dames, heren en kinderen. Ontdek onze collecties : grafische t-shirts, polo's en mouwloze tops met print, jurken, avondjurken, spijkerrokjes, shorts, bermuda's met zakken, capri broeken, badpakken, bikini's, zwemshorts, pumps, sandalen en slippers. En niet te vergeten de onmisbare jasjes, tunieken, spijkerbroeken en broeken. Nette of casual mode, onze trendy fashion is altijd klein geprijsd. Voor alle moeders is er een grote selectie aan kleertjes en schoentjes voor baby's. We hebben ook een collectie elegante en comfortabele positiekleding. Ontdek onze afdeling grote maten mode voor dames (jurken, tops, tunieken, lingerie) en heren (t-shirts, overhemden, kostuums, broeken). Voor al uw feesten is er ook onze afdeling verkleedkleding. Bij Kiabi.nl vindt u het hele jaar door aanbiedingen en nieuwe collecties.

Kiabi kortingscodes - Dames - Lingerie - Heren - Meisjes kleding - Jongens kleding - Babykleding - Verkleedkleding - Beddengoed - Dames Jurk - Black Friday

Hulp nodig?