• Levering binnen 2 tot 3 werkdagen
Zoeken

Jeans

(107)
...
...
107 artikelen

(1)

€ 14,00

2 kleuren

(1)

6 kleuren

4 kleuren

4 kleuren

4 kleuren

2 kleuren

(1)

6 kleuren

3 kleuren

2 kleuren

3 = €20
2 = €15

(1)

4 kleuren

4 kleuren

4 kleuren

(1)

2 kleuren

(1)

Exclusief online |

3 kleuren

4 kleuren

(1)

2 kleuren

(1)

6 kleuren

4 kleuren

4 kleuren

4 kleuren

€ 19,00

3 kleuren

€ 19,00

2 kleuren

€ 19,00

2 kleuren

4 kleuren

3 kleuren

2 kleuren

3 kleuren

(3)

€ 9,00

6 kleuren

3 kleuren

4 kleuren

Je hebt nog 67 artikelen om te bekijken. Klik hieronder om ze allemaal te laden

Meisjes-jeans

Meisjesjeans zijn een fundamenteel onderdeel van de outfit van uw dochter. Ze passen bij alles, maar kunnen ook een verschil maken bij haar outfit. Deze broek moet gemakkelijk te dragen zijn, maar ook leuk om uw dochter op elke gelegenheid te begeleidenbij, of het nu naar school is of uit met vriendinnen.

Kiabi presenteert haar jeans collectie voor meisjes. Deze broek is de perfecte meisjes kleding om haar in alle omstandigheden aan te kleden. Altijd trendy en gemakkelijk te dragen, meisjes-jeans worden snel het favoriete kledingstuk van uw kind. In onze Kiabi-collectie vindt u verschillende snitten zoals rechte jeans voor meisjes, slim jeans en ook skinny jeans voor meisjes. Bij Kiabi hebben we een jeans collectie voor alle smaken ontworpen: blauwe, zwarte of grijze denim, maar nog veel meer met mooie kleuren jeans voor meisjes!

Onze jeans-stijl voor meisjes

Kinderen en tieners kunnen meisjesjeans kiezen uit onze collectie. Onze jeans voor meisjes past zich aan alle silhouetten aan. U kunt dus elke jeans voor uw dochter kiezen. Bij al onze modellen besteden we bijzondere aandacht aan stijl: zakken, romantische versieringen of borduursels op onze producten. De jeans van uw kind zit vol fantasie. In Kiabi's assortiment vindt u de jeans voor meisjes waar uw kind van droomt! Jeans nemen een belangrijke plaats in in de garderobe van uw dochter. Mis de kans niet om hem te plezieren met onze jeans selectie.

Goedkope jeans voor meisjes bij Kiabi

Mis de lage prijzen van onze jeans collectie voor meisjes niet! Het hele jaar door vindt u bij Kiabi de laagste prijzen. Geniet van onze nieuwe collectie, met trendy meisjesjeans voor nog geen €10. Koop bij Kiabi kwalitatieve, comfortabele en betaalbare meisjesjeans. U zult geen spijt krijgen van uw aankoop! Met onze lage prijzen kunt u er zelfs meerdere meenemen!

JEANS VOOR MEISJES IN STIJL DRAGEN?

Haal inspiratie uit deze drie looks:

  • Idee nummer 1: wijde jeans en een blouse. Voeg een accessoire toe in het haar voor een chique look.
  • Idee nummer 2: donkerblauwe slim jeans en een t-shirt gestreept als een marinier. Een tijdloze uitstraling!
  • Idee 3 nummer: rechte jeans en een mooi paarsportschoenenwit. Maak deze perfecte mid-season outfit af met een gebreide trui of een lichte trenchcoat, afhankelijk van het weer.
  • Meisjesjeans passen bij alle looks en bij alle seizoenen. Verspil geen tijd meer en maak van de gelegenheid gebruik om de stijl van uw kind af te maken met een van onze meisjesjeans!

    Hulp nodig?