• Levering binnen 2 tot 3 werkdagen
Zoeken

Accessoires

279 artikelen
Exclusief online

(3)

3 kleuren

Exclusief online |

2 kleuren

2 kleuren

Exclusief online
Exclusief online

(1)

(1)

(1)

(37)

2 kleuren

(37)

2 kleuren

(17)

2 kleuren

(22)

3 kleuren

(15)

(22)

3 kleuren

(1)

(13)

3 kleuren

(13)

3 kleuren

(8)

(13)

3 kleuren

(2)

(1)

(3)

Exclusief online |

2 kleuren

(3)

2 kleuren

(4)

Exclusief online

(17)

2 kleuren

(16)

3 kleuren

(16)

3 kleuren

(16)

3 kleuren

(1)

(1)

Je hebt nog 239 artikelen om te bekijken. Klik hieronder om ze allemaal te laden

Leuke kleren kopen voor je kind is een feestje bij Kiabi. Niet alleen omdat onze collectie de meest trendy en opvallende is, maar ook omdat er naast die stoere kleding ook hele leuke kinder accessoires te bestellen zijn. Accessoires voor meisjes die zondermeer in de smaak gaan vallen bij je kleine meid en die soms net het verschil maken tussen 13 in een dozijn en de kers op de taart. Dus, als je aan het bestellen slaat en je bent helemaal dol op wat je allemaal ziet, ga dan vooral nog even naar de pagina meisjes accessoires en verbaas je over kekke kindertasjes, grappige kinderparaplu’s en coole mutsen en sjaals. Laat je kleintje niet meteen meekijken met je bestelling want als het aan haar ligt, heeft ze nooit genoeg leuke accessoires: meisjes houden nu eenmaal van tutten en zich mooi maken. Al goed gekeken naar onze prijzen? Werd je daar ook zo blij van? Dat je gewoon de mooiste meisjeskleren kunt bestellen zonder dat je bankroet raakt? Kiabi biedt betaalbare mode waarmee je iedereen in je gezin een plezier doet.

Met kinder accessoires een speciale touch aan outfit

Kinder accessoires maken een outfit van je kind helemaal af. Kiabi heeft een ruim aanbod in accessoires die precies de speciale touch geven aan een setje kleren. Door een leuk tasje te dragen, haar accessoires die matchen met de kleuren van de kleding of een kleurige sjaal die perfect past bij de stoere uitstraling van je dochter. Accenten die kleding net even ietsje méér geven dan het ‘naturel’ te dragen. Kiabi maakt het je graag makkelijk en net als de kleding zelf, kun je accessoires online bij ons bestellen.

Check kortingsacties Kiabi voor je kinder accessoires bestelt

Al kennis gemaakt met onze lage prijzen? Zoals je misschien al hebt gezien, heeft Kiabi regelmatig interessante aanbiedingen en acties. Zeker rondom de uitverkoopmomenten, de tijd om voordelig kleding in te slaan, maar ook buiten de bekende salesperioden, is er altijd wel een kortingsactie. Ook voor het bestellen van kinder accessoires moet je dus onze acties in de gaten houden. Leuk voor je eigen kind, maar ook leuk als cadeautje.

Meer bekijken
Hulp nodig?