GRATIS LEVERING vanaf €50 aankoop | 3 tot 4 werkdagen  Meer informatie ›

The Dreams School

Bangladesh


Laten we samen een school oprichten om van te dromen en die ze nodig hebben!

Laten we ons inzetten om hun droomschool te ondersteunen

Onderwijs is belangrijk om goed
op te groeien en een goed leven te leiden


“Familie” is heel belangrijk voor KIABI. We geloven dat onderwijs het beste middel is voor de ontwikkeling van kinderen.

Wij zijn als internationaal bedrijf van mening dat we een band rond onderwijs kunnen creëren tussen kinderen en families uit verschillende landen waar wij ons inzetten, met name in Frankrijk, Italië, Spanje, Rusland, China en Bangladesh.

We hebben voor Bangladesh gekozen omdat we ons verantwoordelijk willen voelen voor en mee willen werken aan de ontwikkeling van een van onze belangrijkste partnerslanden.

Sylhet Dreams School
We zetten ons in voor het onderwijs van kinderen op het platteland


De Sylhet Dreams School ligt op 250 km afstand van Dhaka in het hart van het plattelandsgebied van Sylhet.

Samen met de ngo FIVDB financieren we een actieplan om de school, haar omgeving, opleiding en docenten te ondersteunen zodat kinderen kunnen profiteren van een kader waarin ze kunnen leren, artistieke en culturele ontdekkingen kunnen doen en kunnen sporten. Een kader waarin hun docenten hen kunnen helpen om zich voor te bereiden op een betere toekomst.

Ashulia Dreams School :
We zetten ons in voor de professionele ontwikkeling van jonge vrouwen


De Ashulia Dreams School ligt midden in de wijk van Ashulia in Dhaka. De school ligt vlakbij meerdere textielfabrieken. Samen met de ngo Hope Worldwide France financieren we een professionele opleiding voor jonge vrouwen uit de wijk. Ze leren er technieken om textiel te produceren, krijgen les in informatica, Engels en krijgen tevens een opleiding om het familiebudget te beheren en waardevolle hulp om hun families onafhankelijker te maken.

T-shirt-collectie:


Door T-shirts uit de ‘DREAM SCHOOL’-collectie te kopen, help je mee om een onderwijsprogramma te financieren.

Samen kunnen we veel bereiken!

De T-shirts bekijken ›