• Levering binnen 2 tot 3 werkdagen

Bij Kiabi is betalen simpel en gemakkelijk

Veilig betalen

 • Klarna is een betaalmethode waarmee je nu kunt kopen en binnen 30 dagen kunt betalen, zonder extra kosten.​

  Meer informatie ›

 • KIABI accepteert betalingen met iDEAL.
  Met iDEAL kan je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen.
  iDEAL is het systeem dat je direct koppelt aan je internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft je zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.
  Maak je gebruik van internetbankieren bij je eigen bank, dan kan je direct met iDEAL betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internet betaalomgeving van je eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent.

 • Betalen per creditcard is een eenvoudige, snelle en veilige manier bij online aankopen. Wij accepteren de creditcards van VISA en MASTERCARD.

  We garanderen een zo groot mogelijke veiligheid door de beste versleutelde verbinding op de markt. Als je op het logo van de bankkaart klikt word je doorgestuurd naar de beveiligde betaalwebsite van Payline die de SSL veiligheidsnorm gebruikt. De persoonlijke gegevens worden op een versleutelde manier doorgestuurd naar Payline. Het bedrag wordt van de bankrekening afgeschreven op het moment dat het pakket verzonden wordt, of ten laatste 4 dagen nadat de bestelling geplaatst is. In onze strijd tegen fraude gebruiken wij 3D Secure op onze betalingen die gedaan worden met VISA en MASTERCARD.

  3D Secure (dat ook wel Verified by VISA genoemd wordt) is een betaalsysteem met een wachtwoordverificatie om je veiligheid te waarborgen op het moment dat je een online betaling doet. Wanneer een betaling gedaan wordt, gaat de bank de identiteit van de kaarthouder na alvorens de transactie goed te keuren.

  Nadat je de kaartgegevens hebt ingevoerd zal je worden doorgestuurd naar de website van je bank waar je gevraagd zal worden je te identificeren.

  Deze procedure is verschillend naar gelang je bank. Je kan bijvoorbeeld gevraagd worden je geboortedatum in te voeren, een code in te typen die je per SMS ontvangen hebt, een persoonlijke vraag te beantwoorden… Na deze stap is je betaling afgerond en zal je een bevestigingsemail ontvangen.

 • Kiabi accepteert betalingen met PAYPAL. PayPal is wereldleider op het gebied van online betalingen. Activeer je PayPal account. Wanneer je een bestelling plaatst, en PayPal kiest, zal je worden doorverwezen naar de beveiligde website van PayPal waar je je inloggegevens invult en de betaling voldoet.
  Met PayPal worden je betaalgegevens nooit doorgegeven aan Kiabi. PayPal versleuteld en beveiligd je kaartnummers. Je betaalt online door simpelweg je emailadres en wachtwoord in te voeren.

Hulp nodig?