• Levering binnen 2 tot 3 werkdagen
Zoeken

Schoolschorten

3 artikelen

(12)

Exclusief online

(3)

Exclusief online

(7)

Exclusief online

ONTDEK DE SELECTIE JONGENS SCHOOL- EN VERFSCHORTEN

Jongens schoolschorten zijn onmisbaar voor kleine jongens op het dagverblijf of op de kleuterschool. Jongens hebben een ontembare nieuwsgierigheid en creativiteit die gestimuleerd moeten worden. En wat is nou een betere manier om die artistieke bekwaamheid aan te wakkeren? Juist, met onze unieke verfschorten, die speciaal ontworpen zijn om te voldoen aan de behoeften van jonge kunstenaars en tegelijkertijd maken ze het leven van hun ouders wat eenvoudiger. De schorten voorkomen lastige vlekken en beschermen de kleding die ze eronder dragen. En zo kunnen jongens zich volledig onderdompelen in hun artistieke en wetenschappelijke projecten. Of het nu gaat om het schilderen van een meesterwerk, het bouwen van een modelvliegtuig of tijdens het experimenteren in de keuken. De schoolschorten, ook wel knutselschorten genoemd zijn voorzien van duurzame en gemakkelijk te reinigen materialen die bestand zijn tegen de krachten van verf, klei en andere kunst- en knutselmaterialen. Dus bieden deze schorten je gemoedsrust en kun je jouw zoon met een gerust hart laten creëren en ontdekken, wetende dat hun kleding beschermd is tegen vlekken die anders moeilijk te verwijderen zouden zijn. Tijdens het eten zijn jongens schoolschorten eveneens een ideale uitkomst! Je vindt ze bij KIABI in vele variaties en tegen leuke kleine prijzen. En vergeet niet dat je met onze klantenaccount al vanaf de eerste dag na registratie profiteert van veel verrassingen en speciale kortingen. Spaar punten bij elke aankoop en ontdek alle voordelen!

MUST-HAVE SCHOOLSCHORTEN VOOR JONGENS!

De trends op het gebied van jongens schoolschorten tonen aan dat bescherming en stijl hand in hand kunnen gaan en zijn ze niet langer alleen een praktisch hulpmiddel, maar ze zijn eveneens een modieuze uiting van creativiteit en persoonlijkheid. Je vindt de verfschorten met lange mouwen met een elastisch boordje voor extra bescherming, verder zijn ze er met een ritssluiting, knopen of drukknoopjes, net wat jouw mannetje makkelijker vindt qua sluiting. Ontdek de verfschorten voor kinderen in hun lievelingskleuren, met een dinosaurus print of zelfs met bekende personages uit hun favoriete films of series. Denk dan bijvoorbeeld aan Spiderman, Paw Patrol, Dragon Ball of hun Marvel helden. Met een jongens schoolschort met strepen of klassieke ruitjes sla je sowieso nooit de plank mis, want deze motieven blijven altijd in de mode! Dan is er nog de keuze tussen schorten met een overhemdkraag of een ronde hals. Kortom, er is volop keus en jongens schoolschorten zijn dus niet langer beperkt tot de schilderlessen op school, maar ze zijn ook zeer geschikt om thuis te gebruiken, zoals bijvoorbeeld voor tijdens het koken, tuinieren of andere activiteiten. En zo maximaliseer je het gebruik van de verfschorten en is het een enorm veelzijdig kledingstuk!

PRAKTISCHE COMBINATIES MET ONZE JONGENS SCHOOLSCHORTEN

Ontdek hier geniale ideeën voor jouw kleine kunstenaar:

  • Idee 1: Ga voor een lekker zittend joggingpak onder de jongens schoolschort. Comfort en artistieke bezigheden gaan heel goed samen!
  • Idee 2: Neem een verfschort mee naar school of naar schilder- of tekenlessen in een leuke en stoere rugzak.
  • Idee 3: Kies een paar lekkere sloffen voor je zoon als hij thuis lekker aan het knutselen is met een schilderschort aan.
Meer bekijken
Hulp nodig?