Loading...
Zoeken
Winkelmandje
Menu
Zoeken

Regular jeans

15 artikelen
€ 14,00€ 8,40

3 kleuren

€ 13,00€ 10,40

2 kleuren

€ 14,00€ 11,20
Exclusief online |

3 kleuren

€ 14,00€ 8,40

3 kleuren

€ 13,00€ 7,80

2 kleuren

€ 12,00

2 kleuren

€ 30,00
Exclusief online |

2 kleuren

€ 30,00
Exclusief online |

2 kleuren

€ 14,00
Exclusief online
€ 12,00

2 kleuren

€ 12,00

2 kleuren

€ 12,00

2 kleuren

€ 28,00
Exclusief online

De basisuitrusting voor je kind; een jeans die lekker zit! En of dit nou een slimfit, een regular of carpenter jeans is, als hij maar goed zit en je er maar fijn in kunt spelen. Het grote voordeel van een jeans voor jongens is dat deze goed te combineren is met ongeveer alle kleding. Dus sweaters, T-shirt en vest passen perfect bij een donkere of wat lichtere jeans. Het denim is een basis die alle dagen prima kan. Het denim is stevig en kan zacht tegelijk zijn, precies goed om lekker in te ravotten. Op school en buiten op het voetbalveldje. Omdat het in Nederland niet bepaald tropisch is, kun je de jongens jeans het hele jaar door laten dragen. Ja, oké, als de mussen van het dak vallen is er een korte jeans, maar vooralsnog is dat maar een hele beperkte periode in het jaar.

Jongens jeans bestel je online bij Kiabi

Bestel online een jeans voor jongens op Kiabi.nl en ontdek daar onze interessante aanbiedingen. Niet zelden houden we grote ‘schoonmaak’ in onze collecties zodat je opeens voor hele lage prijzen leuke kinderkleding kunt aanschaffen. Scrol door onze collectie kinderkleren en je zult moeite hebben de website te verlaten zonder iets te bestellen. Niet alleen omdat het zo voordelig is maar ook omdat er zoveel hippe en originele kinderkleding te zien is. Voor je het weet heb je naast de bedoelde jongens jeans nog een hele rits kleren besteld; voor je kinderen en voor jezelf!

Stevige jeans voor stoere jongens

Bestel op Kiabi.nl een jeans voor jongens. Je hebt bij ons aardig wat keuze uit mooie jongensbroeken die tegen een stootje kunnen. Het denim van een kinderjeans is behoorlijk beproefd: voetballen, fietsen, spelen en ook een keer vallen kan de kinderjeans best weerstaan. Voor naar school houd je dan een paar nette jeans in de kast en voor het echte ravotwerk bestel je een buiten jeans voor jongens. Alleen voor coole knullen die graag een beetje stoere dingen doen.

Hulp nodig?