• Levering binnen 2 tot 3 werkdagen
Zoeken

Wijde boxershort

9 artikelen

(39)

2 kleuren

(39)

2 kleuren

(1)

€ 16,00
Exclusief online |

3 kleuren

-20%

(1)

Exclusief online |

2 kleuren

-20%

(1)

Exclusief online |

2 kleuren

(7)

Exclusief online |

2 kleuren

(7)

Exclusief online |

2 kleuren

(1)

€ 16,00

3 kleuren

(1)

€ 16,00

3 kleuren

Van welk type heren onderbroek je ook fan bent, Kiabi heeft altijd het model dat perfect past bij jouw wensen. Vind jij wijde, katoenen onderbroeken lekker zitten? Dan kun je deze online op Kiabi.nl bestellen. Heb je liever een set van stretch boxershorts in je kast liggen? Ook die zijn online te bestellen bij Kiabi. Een heren onderbroek in allerlei kleuren en dessins, modellen die passen bij jouw voorkeuren en voor prijzen waar je niet van zult schrikken. Of het moet zijn dat je ze zo voordelig vindt dat je meteen maar een paar sets tegelijk koopt. Gewoon omdat het kan en je met deze herenonderbroeken weer een hele tijd vooruit kunt. Let ook op onze acties en aanbiedingen. Heel vaak is ondergoed en heren onderbroeken online bij Kiabi te bestellen tegen prijzen die wel heel interessant zijn. Dus, hét moment om flink in te slaan zodat je weer voor een hele lange periode voldoende ondergoed in je kast hebt liggen.

Een heren onderbroek die lekker zit

Een heren onderbroek is nou niet echt iets waarvoor je een uitgebreide shopsessie plant. Zelfs je vriendin vindt dit misschien geen object om met veel plezier te kopen. De meeste mannen zoeken ondergoed dat lekker zit en zien het vooral als een noodzakelijk iets. Bij Kiabi kun je online ondergoed en een heren onderbroek bestellen zonder dat het te veel tijd of geld kost. Lekker thuis shoppen, in een paar minuten bestellen en wachten tot je bestelling wordt bezorgd.

Online een heren onderbroek bestellen bij Kiabi

Grappig is overigens wel dat Kiabi er alles aan heeft gedaan om een collectie herenondergoed aan te bieden dat echt wel trendy is. Zelfs als je alleen op zoek bent naar een heren onderbroek die lekker zit, dan heb je bij Kiabi toch een onderbroek of slip te pakken die er mooi uitziet. Wel zo gezellig in de slaapkamer en al was het maar om je vrouw of vriendin een plezier te doen. Bestel online een herenonderbroek op Kiabi.nl.

Hulp nodig?