• Levering binnen 2 tot 3 werkdagen
Zoeken

Badjassen & ochtendjassen

(6)
...
...
6 artikelen
€ 22,00

2 kleuren

€ 22,00

2 kleuren

Exclusief online

Een lekkere, lazy zondag? Geen zin om je aan te kleden? Dan loop je vast het liefst rond in een fijne heren badjas, van zachte stof en lekker warm. Als je al de hele week strak in het pak moet, is het weekend een heerlijk moment om te dragen wat jij wilt. Casual en huiselijk, en als je op een zaterdag of zondag moeite hebt met wakker worden, dan is het heerlijk nog even in je pyjama en badjas rond te lopen in huis. Nog even dat relaxte gevoel vasthouden en genieten van de vrijheid. Ook fijn als je onder de douche vandaan stapt en snel iets wilt aandoen zonder meteen in je kleren te schieten. Die badjas hangt in de badkamer en geeft meteen de warmte die je zoekt. Bekijk de stoere modellen van Kiabi en bestel online een mooie heren badjas. Een badjas van fleece of van katoen, beide zitten lekker zacht en warm.

Een heren badjas voor de frisse momentjes

Zeker in de koude seizoenen kan het in huis een beetje kil zijn. De verwarming nog niet helemaal op stoom, vroeg uit je bed, een badkamer die net ietsje te fris naar je zin is. Ideaal dan om een badjas te dragen op die frisse momentjes. Kiabi heeft voor heren een badjas die past bij dit soort gelegenheden. In unikleuren of met een bescheiden motief, van zachte fleece of katoen. Eerst een ontbijtje nemen voor je dag van start gaat? Trek je badjas aan en doe het slowly…..

Online heren badjas bestellen bij Kiabi

Kiabi heeft een trendy collectie badjassen voor heren. Een kledingstuk waar je bijna elke dag gebruik van maakt. In de badkamer of op de stoel naast je bed. Snel even aanschieten zodat je meteen warm gekleed bent voordat je je echt helemaal gaat aankleden. Bestel online een heren badjas bij Kiabi en geniet van onze vlotte levering en lage prijzen.

Hulp nodig?