• Levering binnen 2 tot 3 werkdagen
Zoeken

Kanten

(143)
...
...
143 artikelen

2 kleuren

3 kleuren

(1)

2 kleuren

(1)

2 kleuren

(2)

8 kleuren

(2)

8 kleuren

2 kleuren

2 kleuren

Exclusief online
Exclusief online

2 kleuren

2 kleuren

7 kleuren

3 kleuren

3 kleuren

3 kleuren

Exclusief online |

7 kleuren

2 kleuren

2 kleuren

2 kleuren

3 kleuren

3 kleuren

2 kleuren

2 kleuren

2 kleuren

2 kleuren

2 kleuren

Mama

2 kleuren

Mama

2 kleuren

Je hebt nog 103 artikelen om te bekijken. Klik hieronder om ze allemaal te laden

Gelukkig heeft Kiabi precies datgene in de webshop waar jij behoefte aan hebt. Dus prachtige lingerie met veel kant. En in welke kleur je je lingerie ook kiest, een blikvanger blijft het met al dat kant. Zo vrouwelijk en zo mooi, een echte eyecatcher in de slaapkamer. Kanten lingerie heeft iets chics, iets mysterieus en elke vrouw, ongeacht welk figuur ze heeft, voelt zich er supervrouwelijk mee. Niet zo gek, want een mooi lijf elegant verpakken is een cadeautje voor jezelf....of voor iemand anders. Kies voor kanten lingerie in geraffineerd zwart, romantisch roze of wit of voor kanten lingerie in rood waar de vonken vanaf spatten! Op Kiabi.nl kun je ongestoord zoeken naar de lingerie met kant waar jij helemaal blij van wordt. Voor jezelf, of om iemand te plezieren. En het mooie van online kanten lingerie bestellen is dat je dit op een moment doet dat je even tijd hebt voor jezelf. Gewoon vanaf de keukentafel of vanuit de bank.

Veel keuze in kanten lingerie bij Kiabi

Kanten lingerie nodig voor een bijzondere gelegenheid? Kijk snel op Kiabi.nl en bestel online de lingerie waarmee jij stralend voor de dag komt. Geen zin om een winkel binnen te stappen en in een te krap pashokje beha’s of een lingeriesetje te passen? Shop online bij Kiabi en ontdek hoe praktisch en snel dit kan. Kies uit onze royale collectie kanten lingerie een setje of een kanten beha. Een voorgevormde beha, een push-up beha of een beha met gebloemd kant, ze zijn allemaal even mooi! Dat is dan nog even een dingetje: kiezen uit al die mooie kanten lingerie!

Mooie kanten lingerie bestellen met kortingen?

Ben jij een echte modegek? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief. Daarin staat alles waar jij van houdt en méér! In de Kiabi-nieuwsbrief lees je over trends, aanbiedingen en kortingsacties. En dat gaat maar door, elke brief opnieuw. In alle rubrieken is er regelmatig voordeel te scoren. Van kanten lingerie tot aan leuke jeans. Geef je mailadres aan ons door en ontvang onze nieuwbrief.

Hulp nodig?