• Levering binnen 2 tot 3 werkdagen
Zoeken

Korte jumpsuit

(31)
...
...
31 artikelen

(1)

2 kleuren

(1)

2 kleuren

(1)

(12)

2 kleuren

(20)

Exclusief online |

3 kleuren

(9)

Exclusief online

(12)

2 kleuren

(3)

Exclusief online

(20)

3 kleuren

(20)

3 kleuren

(4)

(1)

Exclusief online

(11)

(6)

€ 12,00

(28)

Exclusief online

(5)

2 kleuren

(5)

2 kleuren

(38)

Exclusief online |

3 kleuren

(2)

5 kleuren

(2)

5 kleuren

(2)

5 kleuren

(2)

5 kleuren

(2)

5 kleuren

(3)

(38)

3 kleuren

(38)

3 kleuren

Zodra de zon schijnt dan willen kinderen lekker luchtig gekleed gaan. Dat geldt zeker voor meisjes. Een korte broek of korte jumpsuit zijn de ideale kleren voor een warme dag. Kiabi heeft leuke jumpsuits in haar online webshop staan. Een prettig kledingstuk waarmee je alle kanten op kunt. Groot voordeel is wel dat je met één kledingstuk toekunt; je doet de jumpsuit aan en ze is meteen klaar voor de zon. Je hoeft geen moeite te doen om er nog een bijpassend T-shirt bij te zoeken, de korte jumpsuit is compleet en laat niets aan wensen over. Net als het combishort, dat hetzelfde principe hanteert; alles in één en heerlijk luchtig. Je kunt ook nog kiezen voor een kort tuinbroekje, dat is ook heel cool, maar daaronder is dan wel weer een T-shirt of top nodig. Verbaas je over onze trendy collectie korte jumpsuits en laat je kind meekijken als je een leuk model wilt bestellen. Voor de prijs hoef je het niet te laten, die is zoals altijd bij Kiabi heel erg redelijk en zo laag dat je heerlijk relaxed online kunt shoppen!

Online korte jumpsuit bestellen op Kiabi.nl

Een korte jumpsuit in denim is nog altijd een modetopper. Als tuinbroek maar ook als korte jumpsuit voor meisjes. Van soepele stof, een wat dunnere spijkerstof die in de zomer prettig aanvoelt. Kijk op Kiabi.nl en ontdek onze betoverende mooie collectie meisjeskleding, voor alle seizoenen. Trendy meisjeskleding waar prijskaartjes aan hangen die een glimlach op je gezicht brengen. Online voordeel waar je de deur niet voor uithoeft!

Nieuwsbrief Kiabi staat bol van voordeel

Ken je onze nieuwsbrief al? Een spannende nieuwsbrief waar je elke keer opnieuw naar zult uitkijken. Waarom? Omdat de Kiabi-nieuwsbrief letterlijk bol staat van het voordeel en de inspiratie. Trends, modenieuws, acties en sales: alles in één nieuwsbrief verzameld. Dus als je op zoek bent naar modenieuwtjes en niets wilt missen van de goedkoopste, online modewinkel van Nederland, dan geef je je op voor onze newsletter. In één minuutje gedaan!

Hulp nodig?