• Levering binnen 2 tot 3 werkdagen
Zoeken

Slippers

7 artikelen

(3)

Exclusief online

(10)

3 kleuren

(10)

3 kleuren

(10)

3 kleuren

3 kleuren

3 kleuren

3 kleuren

Ben jij een absolute fan van slippers? In de zomer én in de winter? Kijk dan op Kiabi.nl en verbaas je over ons verblindende aanbod in deze zomerse slofjes. Heel veel dames vinden het prettig om binnenshuis slippers te dragen en dat is niet seizoensgebonden. Geen last van koude voeten? Dan kan het best zijn dat je slippers verkiest boven een ouderwetse pantoffel. Voetspecialisten zullen je zeggen dat het geweldig is om dit schoeisel zo vaak te dragen omdat het goed is je voetjes ‘luchtig’ te schoeien. Gelukkig hebben we je nogal wat keuze in hippe slippers te bieden. Want, als je ze dan regelmatig draagt, dan mag het best een beetje flashy en degelijk zijn toch? Dus een paar slippers met bandje of slippers met bloemen en strass om het echt chique te maken. In zuurstokroze bijvoorbeeld of in een andere opvallende kleur. Je voeten mogen gezien worden, zeker in een paar slippers van Kiabi.

Slippers bestellen? Doe het op Kiabi.nl!

Ben jij iemand die het internet afstroopt op zoek naar leuke aanbiedingen en modenieuws? Neem dan een abonnement op de Kiabi-nieuwsbrief en blijf perfect op de hoogte van onze aanbiedingen en tips. Alles wat je hierin leest heeft te maken met mode en trends. En natuurlijk met de bijzondere aanbiedingen waardoor je aardig wat voordeel kunt scoren op onze website. Welke kleding, schoenen of accessoires je ook wilt aanschaffen, bij Kiabi zit je qua prijs en trends goed. Een paar slippers nodig? Kijk in onze webshop en bestel online een hip paar.

Bestel een flashy paar slippers in opvallende kleuren

Bezig je koffer te pakken voor een zonnige vakantie? Vergeet dan vooral niet om een prettig paar slippers in te pakken. Geen draagbaar paar meer in de kast? Bestel online een paar slippers bij Kiabi. In lekker knallend roze of een paar koperkleurige slippers. All the way babe, dus kies een keer voor flashy en stunning! Vakantietijd is feesttijd!

Meer bekijken
Hulp nodig?