• Levering binnen 2 tot 3 werkdagen
Zoeken

zwangerschaps short

(22)
...
...
22 artikelen
Mama
Mama
Mama

(2)

2 kleuren

Mama

(1)

2 kleuren

Mama

(2)

2 kleuren

Mama
Mama

(4)

4 kleuren

Mama

(1)

2 kleuren

Mama

(4)

4 kleuren

Mama

(4)

4 kleuren

Mama

(4)

4 kleuren

Mama

(7)

Exclusief online
Mama

(32)

3 kleuren

Mama

(32)

3 kleuren

Mama

(19)

Exclusief online
Mama
Mama
Mama

(5)

Mama

(11)

Mama

(32)

3 kleuren

Mama

(2)

Exclusief online
Mama

(8)

Op zoek naar een mooie capri of een short voor dames? Eentje die perfect past bij jouw veranderende, zwangere lijf? Kiabi heeft volop keuze in korte broeken. Online bestellen zodat je niet pashokje in en pashokje uit de stad door moet op zoek naar een capri of short waarin jij je lekker voelt. Je kunt op je gemak door onze collectie heen scrollen en online kleding bestellen. Wel heel gemakkelijk als je wat minder energie hebt, je voeten opgezwollen zijn en het echt te warm is om de stad in te gaan om te shoppen. Maak het je gemakkelijk en laat je adviseren door Kiabi. Bestel online een capri of short en bestel tegelijkertijd wat mooie T-shirts of blouses. Combineer je korte broek met een leuke en luchtige top, kijk ondertussen nog even naar een positiebadpak en bestel op Kiabi.nl de positiekleding waarmee jij de zomer wel doorkomt. Uiteraard trendy en modern, met prijzen waar je blij van wordt.

Online een capri of short bestellen is lekker gemakkelijk

Ben je de laatste tijd te druk om eens uitgebreid te shoppen? Kijk op Kiabi.nl en shop online, gewoon thuis vanaf de bank. Zeker als je in verwachting bent en op zoek bent naar een positie capri of short, is online winkelen de manier om én tijd te winnen én veel geld uit te sparen. Kiabi heeft veel keuze, speciaal voor de zwangeren onder ons. Natuurlijk wil je er ook in deze periode van je leven stralend en trendy uitzien.

Trendy capri of short voor mama’s to be

Zodra de zon zich laat zien krijgt iedereen zin om een capri of een short aan te doen. Die benen in de zon, zo snel mogelijk bruinen is het devies. Kiabi heeft een mooie positielijn die mama’s to be zeker zal aanspreken. Onze collectie is trendy, gericht op comfort en het gunt je een zekere mate van modische vrijheid, ook als je zwanger bent! Bestel online stijlvolle kleding en geniet van online gemak.

Hulp nodig?