• Levering binnen 2 tot 3 werkdagen
Zoeken

Zwembroek, -boxer

(3)
...
...
3 artikelen
Exclusief online
Exclusief online

(1)

Exclusief online

Voor de zomer of gewoon omdat je regelmatig zwemt heeft Kiabi mooie zwemshorts voor heren. Net als met onderbroeken, kiezen de meeste mannen toch het liefst voor een iets ruimere zwembroek. Zwemshorts zijn prima om in te zwemmen en als korte broek zijn ze ook okay. Ideaal kledingstuk om mee te nemen op vakantie in een warm land of in een vakantiepark met een paradijselijk zwembad. En omdat zwemshorts nu eenmaal horen bij vrolijke momenten, zijn de zwemshorts van Kiabi vooral in hele vrolijke kleuren te bestellen. Met een leuk dessin, een grappige opdruk of in een opvallende kleur. En zeg nou zelf, het staat ook mooi toch, zwemshorts voor heren met een trendy model. Handig dat ze gemaakt zijn van een materiaal dat weer snel opdroogt. Wel zo prettig als je op het strand ligt en je natte zwembroek snel weer opdroogt. Online zwemshorts bestellen? Kijk op Kiabi.nl en bestel vandaag nog!

Online heren zwemshorts bestellen op Kiabi.nl

Zomer of niet, iedere man heeft op enig moment een heren zwemshort nodig. Moderne zwemshorts bestel je bij Kiabi. Omdat ze mooi zijn. Omdat ze voordelig zijn. Omdat ze alleen trendy modellen zwemshorts hebben én omdat het nu eenmaal heel gemakkelijk is om online zwemshorts te bestellen op Kiabi.nl.

Voor je vakantie mooie heren zwemshorts bestellen bij Kiabi

Heb je een leuke vakantie geboekt? Tijd om de koffer in te pakken. En als het een zonnige bestemming is waar je naar toegaat, dan zijn zwemshorts onmisbaar. Geen leuk, trendy exemplaar meer in de kast? Kijk op Kiabi.nl en maak een keuze uit het royale aanbod heren zwemshorts. Best lastig kiezen nog, want de ene is nog leuker dan de ander en ook voor de prijzen hoef je niet terug te deinzen. Die zijn laag en superaantrekkelijk. Net zoals onze collectie zwemkleding voor heren. En andere herenkleding die je op vakantie nodig kunt hebben: leuke T-shirts, korte broeken, slippers of sandalen. Ook allemaal online te bestellen bij Kiabi. Klaar voor de reis? Pak je koffer en vertrek!

Hulp nodig?