• Levering binnen 2 tot 3 werkdagen
Zoeken

Bomberjack

(4)
...
...
4 artikelen
€ 35,00

2 kleuren

2 kleuren

Wie zegt dat een bomberjack niet vrouwelijk kan zijn? Dat zijn dan de sceptici onder ons die nog geen kennis gemaakt hebben met de prachtige bomberjacks van Kiabi. Jacks die stoerheid weten te combineren met vrouwelijkheid en een flinke dosis elegantie. Nog niet overtuigd? Kijk dan snel op Kiabi.nl en ontdek onze opvallende collectie die van kraagje tot mouw een en al welgevormdheid uitstralen. Zo is een bomberjack met kant een absolute topper in onze collectie. Maar ook een licht bomberjack met glitters doet bepaald niet onder voor de gemiddelde beoordeling van onze vrouwenmode: elegant, fraai en flashy. Een heerlijk jasje dat praktisch blijkt in de tussenseizoenen; de momenten waarop je het moet hebben van laagjes die je aan- en weer net zo gemakkelijk kunt uitdoen. Kijk in onze webshop en laat je op ideeën brengen door onze modellen die laten zien dat trendy mode én heel erg toegankelijk is én dat dit voor lage prijzen bij ons te bestellen is.

Draagbaar bomberjack van Kiabi

Als je vooral houdt van een rustige gekleurde basis van je kleding, dan heeft Kiabi je veel te bieden. Ben je op zoek naar een bomberjack die voldoet aan je criteria van basic en draagbaar, dan heb je met onze bomberjacks meteen al aan die eisen voldaan. En je bestelt een kledingstuk waar je echt alle kanten mee op kunt. Combineer met welke stijl dan ook: casual, gekleed of zakelijk, het is een jasje dat gewoon in je kledingkast hoort.

Online bomberjack bestellen

Altijd op zoek naar voordeel en flashy kleding? Breng een bezoek aan onze website en zie dat betaalbare kleding echt heel erg trendy en speels kan zijn. Tussen alle must haves op onze site vind je ook de daily routine: lingerie, jeans en casual dames kleding. Een bomberjack nodig? Ook die kun je hier online bestellen, naast alle andere damesjasjes, vestjes en een donsjack. Shop online op Kiabi.nl.

Hulp nodig?