• Levering binnen 2 tot 3 werkdagen
Zoeken

Nachthemd

(22)
...
...
22 artikelen

(6)

€ 7,00

6 kleuren

(6)

€ 7,00

6 kleuren

(6)

€ 7,00

6 kleuren

Exclusief online

(1)

Exclusief online
Exclusief online |

2 kleuren

Mama

3 kleuren

(6)

€ 7,00

6 kleuren

(6)

€ 6,00

6 kleuren

Exclusief online |

2 kleuren

Exclusief online

(6)

€ 7,00

6 kleuren

Exclusief online
Exclusief online
Mama

3 kleuren

Mama
Exclusief online |

3 kleuren

Op warme zomerdagen heb je het liefst zo min mogelijk aan, zeker ’s nachts! Kiabi heeft een speelse collectie nachtkleding en lingerie. Zo is een luchtig nachthemd het ideale tenue voor de zomer. Tuurlijk, een lang en wijd T-shirt slaapt ook heel erg lekker, maar blijft toch een beetje een vormloos kledingstuk dat vaak ook nog onprettig zit door de ruime stof. Bestel online op Kiabi.nl een soepel nachthemd, van katoen of voile, met de juiste snit en met allerlei vrouwelijke details en een fraaie print. Vanzelfsprekend mag je bij ons rekenen op lage prijzen en een vlotte bezorging van je bestelling. Bestellen is een eenvoudige handeling en je kunt je bestelling of thuis ofwel op een afhaalpunt laten bezorgen, net wat jij het meest praktische vindt. Heb je voor € 50,- besteld? Dan is de bezorging bij jou thuis, gratis.

Bestel een nachthemd online op Kiabi.nl

Op zoek naar een fijn nachthemd? Dan heb je met Kiabi een goed modehuis te pakken. Wij hebben een webshop waar je alles voor je garderobe kunt bestellen. Voor jezelf en voor je gezin. Altijd de meest trendy kleding en voor prijzen die bepaald geen pijn doen in je portemonnee. Tel daar het gemak van online kleding bestellen bij op en je zit geramd op Kiabi.nl. Snel, gemakkelijk en voordeling online shoppen.

Nieuwsbrief Kiabi met laatste trends en voordeel

Heb je je al opgegeven voor onze interessante modenieuwsbrief? Nee? Dan is het misschien het moment je e-mailadres aan ons door te geven zodat we je op de hoogte kunnen houden van mode, acties en allerlei Kiabi-nieuws. En dat loont! Want we berichten over kortingsacties, opruiming en de laatste trends in de modewereld. Een nieuwsbrief boordevol nieuws dat jou interesseert en inspireert! Geef je nu op voor dit modejournaal en ontdek al lezend nog meer voordelen van online shoppen op Kiabi.nl. Kleding voor het hele gezin, dus ook dat verleidelijke nachthemd dat je bij ons wilt bestellen….

Hulp nodig?