• Levering binnen 2 tot 3 werkdagen
Zoeken

Pyjama

(259)
...
...
259 artikelen

2 kleuren

2 kleuren

2 kleuren

2 kleuren

2 kleuren

2 kleuren

2 kleuren

2 kleuren

2 kleuren

(4)

5 kleuren

2 kleuren

(4)

5 kleuren

4 kleuren

4 kleuren

4 kleuren

4 kleuren

2 kleuren

4 kleuren

Mama

(1)

Exclusief online |

2 kleuren

2 kleuren

2 kleuren

2 kleuren

Je hebt nog 219 artikelen om te bekijken. Klik hieronder om ze allemaal te laden

Ja echt, iedere vrouw is weer anders als het gaat om de keuze van haar pyjama. En dan hebben we het nog niet gehad over de seizoensverschillen. Gelukkig vind je op Kiabi.nl alles wat maar het woord pyjama verdient. Nachtmode voor dames die ook graag in bed aan de mode meedoen en er steevast voor zorgen dat ze er op elk moment van het etmaal mooi en charmant uitzien. Gelukkig weten we wat jullie mooi en trendy vinden, en staat onze webshop er helemaal vol mee. Online een hippe pyjama bestellen doe je bij Kiabi in een handomdraai. Niet alleen omdat het zo gemakkelijk is, maar zeker omdat de prijzen zo laag zijn waardoor je zonder veel risico de meest fraaie bed lingerie kunt aanschaffen. En of dit nu een soepele pyjama is van viscose of je zoekt het meer in het natuurlijke, dus een ecologisch ontworpen pyjama die gemaakt is van katoen uit de biologische landbouw, Kiabi weet je altijd te verrassen met onze gave collectie lingerie voor in de slaapkamer.

Warme pyjama of toch liever een luchtig pyjamaatje?

Bestel online een dames pyjama en geniet van de zachtheid van dit kledingstuk. Ja dames, ook voor koukleumen hebben we een uitgebreide collectie. Pyjama’s van tricot, jersey en sweaterstof. Precies wat je warm houdt in de winter. Ook prettig voor je bedgenoot die natuurlijk ook liever een warme vrouw naast zich heeft liggen. Ben je niet zo van de warme en dikke pyjama? Kies dan voor een wat dunnere, soepele pyjama die een hemdje als top heeft, en waarvan de pyjamabroek van een dunne stof is gemaakt. Ideaal voor warme zomernachten.

Het laatste nieuws over Kiabi in onze nieuwsbrief

Wil je graag meer weten over onze mode en aanbiedingen? Geef je dan op voor onze nieuwsbrief. Kiabi heeft een nieuwsbrief die elke keer boordevol staat met nieuwtjes, trends en mode inspiratie. Heerlijk om door te kijken en het is prettig om te lezen over kortingsacties en opruimingen bij Kiabi. Geef je e-mailadres aan ons door en je blijft op de hoogte van ons laatste nieuws!

Hulp nodig?